Image

Το πλύσιμο Μέσα -Έξω περιλαμβάνειπρόπλυσηπλύσηγυάλισμα ελαστικώνπεριποίηση πλαστικώνκαθαρισμός τζαμιώνκαθαρισμός αεραγωγώνκαι φυσικά πολλά αξεσουάρ για το αυτοκίνητο σας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

This image for Image Layouts addon

ΠΛΥΣΙΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

 • Εξωτερικό καθάρισμα
 • Σκούπισμα στο χέρι μέσα-έξω με πανιά από μικροϊνες
 • Εσωτερικό καθάρισμα με πεπιεσμένο αέρα και σκούπα
 • Καθαρισμός του πορτ-παγκάζ
 • Καθαρισμός ζαντών
 • Κέρωμα
 • Στέγνωμα
 • Καθαρισμός από ρετσίνι (ανά περίπτωση)
 • Καθαρισμός τζαμιών μέσα - έξω
 • Γυαλιστικό στα λάστιχα
 • Καθαρισμός στα πατάκια σε ειδικό μηχάνημα
This image for Image Layouts addon

ΓΥΑΛΙΣΜΑ - ΚΕΡΩΜΑ

Με ειδικά υλικά και μηχανήματα και με μεγάλη προσοχή στην λεπτομέρεια σας παραδίδουμε το αυτοκίνητό σας με "ζωντανό" το χρώμα του, ανανεωμένο και προστατευμένο από ακαθαρσίες και σημάδια μιας και θα φεύγουν εύκολα χάρις την προστασία του κεριού. Ακόμα και το νερό θα κυλάει εύκολα αποφεύγοντας έτσι το στέγνωμα πάνω στο αμάξωμα, άρα και τις στάμπες από άλατα.
This image for Image Layouts addon

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Εμπιστευθείτε τα καταστηματα μας και για τον βιολογικό καθαρισμό του αυτοκινήτου σας! Το απλό καθάρισμα δεν είναι αρκετό για να απομακρύνει τις οσμές, τα βακτήρια, τους μύκητες, τα ακάρεα και γενικά τους βλαβερούς οργανισμούς που συσσωρεύονται στο εσωτερικό της καμπίνας του αυτοκινήτου μας με τον καιρό. Για να είσαστε σίγουροι ότι το σαλόνι του αυτοκινήτου σας είναι πραγματικά καθαρό, χρειάζεται καθαρισμός σε βάθος με ειδικά προϊόντα και μέσα που εξασφαλίζουν την απολύμανση όλων των υφασμάτινων ή δερμάτινων επιφανειών με τις οποίες ερχόμαστε σε επαφή καθημερινά όπως καθίσματα, ταπετσαρίες, μοκέτες, αλλά και των λοιπών επιφανειών όπως το ταμπλό, τα τζάμια και κρυφά σημεία όπως οι αεραγωγοί.
This image for Image Layouts addon

ΑΠΟΛΥΜΝΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ

Ο καθαρισμός και η απολύμανση του συστήματος κλιματισμού ή του συστήματος aircondition του αυτοκινήτου έχει ιδιαίτερη σημασία για την ίδια την υγεία μας, καθώς έχει άμεση επίδραση στο αναπνευστικό μας σύστημα. Πολύ συχνά, ακόμα και στα κλιματιστικά που δεν λειτουργούν συχνά, δημιουργούνται μύκητες και βακτήρια στους αεραγωγούς, των οποίων η ύπαρξη γίνεται αντιληπτή μέσω της δυσάρεστης μυρωδιάς που προκαλούν. Για να αποφεύγονται αυτά τα φαινόμενα, θα πρέπει να τηρούνται οι χρόνοι που ορίζει ο κατασκευαστής για έλεγχο και να μην αμελείται η διαδικασία της συντήρησης.Έτσι, θα μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το σύστημα κλιματισμού ή aircondition του αυτοκινήτου σας θα λειτουργήσει σωστά τη στιγμή που θα το χρειαστείτε περισσότερο!
This image for Image Layouts addon

ΑΛΛΑΓΗ ΛΑΔΙΩΝ

Η αλλαγή των λαδιών είναι σημαντική υπόθεση για το όχημα και κάθε οδηγός πρέπει να λαμβάνει σοβαρά υπ’ όψιν του ορισμένα ζητήματα. Πιο συγκεκριμένα, το ζήτημα της συχνότητας της αλλαγής των λαδιών είναι κάτι που απασχολεί πολλούς οδηγούς. Τα λάδια του οχήματος πρέπει να αλλάζονται ακόμη και εάν το όχημα έχει πραγματοποιήσει λίγα χιλιόμετρα μέσα στο χρόνο. Αυτό συμβαίνει καθώς όταν τα λάδια μένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα μέσα στο μοτέρ, είναι πού πιθανό να χάσουν τις αντιοξειδωτικές τους ικανότητες.
This image for Image Layouts addon

ΞΕΘΑΜΠΩΜΑ ΦΑΝΑΡΙΩΝ

Η λύση στο θάμπωμα των φαναριών δεν είναι η αλλαγή τους, κάτι που προϋποθέτει αρκετά μεγάλο κόστος, αλλά ο καθαρισμός και επαναφορά τους χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα επαγγελματικά μέσα.Τα φανάρια του αυτοκινήτου μας ταλαιπωρούνται με τη χρήση και τις καιρικές συνθήκες (ηλιακές ακτίνες, υγρασία) και με τα χρόνια παρατηρείται το λεγόμενο “θάμπωμα” τους. Αυτή η κατάσταση προκαλεί τη φθορά του πλαστικού υλικού των φαναριών και δημιουργεί το κιτρίνισμά τους οπτικά. Το θάμπωμα των φαναριών έχει άμεση σχέση με την οδηγική ασφάλεια του αυτοκινήτου καθώς το θάμπωμα προκαλεί περιορισμένη ορατότητα τη νύχτα, διαστρέβλωση της ακτίνας των φώτων και υποβάθμιση της ποιότητας της οδήγησης.Τα καταστηματα μας, με τη γνώση, την εμπειρία, αλλά και τα κατάλληλα υλικά που διαθέτει, είναι σε θέση να αναλάβει το ξεθάμπωμα των φαναριών του αυτοκινήτου σας, με εγγυημένη την ποιότητα στο αποτέλεσμα, ώστε τα άλλοτε κίτρινα φανάρια του αυτοκινήτου σας να λάμπουν σαν καινούρια!
This image for Image Layouts addon

ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

Μπαταρίες αυτοκινήτων στις πιο οικονομικές τιμές. Για όλες τις μάρκες αμαξιών. Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση της μπαταρίας αυτοκινήτου δωρεάν.
This image for Image Layouts addon

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Εντός του καταστήματός μας εκτός της υπηρεσίες περιποίησης αυτοκινήτων θα βρείτε και μια μεγάλη ποικιλία από χρήσιμα αξεσουάρ αυτοκινήτων.
This image for Image Layouts addon

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Διαθέτουμε πολύ μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών που καλύπτει τις περισσότερες ευρωπαϊκές, ιαπωνικές, κορεάτικες κ.α. μάρκες αυτοκινήτων και μοντέλων. Ιμάντες χρονισμού & σετ συμπλέκτη, μπουζί , σετ φρένων, ψυγεία, φούσκες θερμοκρασίας και λαδιού, θερμοστάτες, αμορτισέρ και ότι άλλο χρειάζεται από τα μηχανικά μέρη του το αυτοκίνητο σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Με την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο των ελαστικών και την πλούσια γκάμα των εταιριών, για οποιονδήποτε επιθυμεί να μετακινηθεί χωρίς ανησυχίες.
Περισσότερα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ
Σκουφά 160, Πετρούπολη
215 5510170

ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ
Σκουφά 155, Ιλιον
210 2400556

Επικοινωνία

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ